Jubileum 50 jaar Flair

In 2018 heeft Flair diverse activiteiten gehad om dit jubileum te vieren, waaronder een concert op 13-10-2018 in het Witte Kerkje wat een groot succes was.

Jubileum 50 jaar Flair 13-10-2018

 • De monnik Eric
  De monnik Eric Onze monnik leidde de Sisters
 • De presentatie
  De presentatie Jolly presenteerde de avond met verve
 • Flair003 klein
  Flair003 klein
 • Die Juliska
  Die Juliska
 • Groepsfoto
  Groepsfoto De nieuwe outfit
 • Flair130 klein
  Flair130 klein
 • Kleinkinderen worden bedankt
  Kleinkinderen worden bedankt De kleinkinderen leverden een geweldige bijdrage aan het concert
 • Regenboogkleuren
  Regenboogkleuren
 • Flair063 klein
  Flair063 klein een volle zaal in het Witte Kerkje
 • Flair046 klein
  Flair046 klein De Sister Act was weer een groot succes
 • Groepsfoto voor het concert met de nieuwe sjaals met ons regenbooglogo
  Groepsfoto voor het concert met de nieuwe sjaals met ons regenbooglogo
 • Ons lijflied: De Regenboog
  Ons lijflied: De Regenboog De regenboog sloot het concert weer flitsend af.

 

Lettergrootte

Toegang tot het Ledenportaal

 Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) Ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren.

Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt.
Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

Flair en de AvG

Wij houden ons aan de AvG wetgeving; details in dit artikel.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.