Wij zijn dameskoor Flair uit Maassluis.

Op 26 januari 2017 zijn wij als zelfstandig koor verder gegaan en is deze website in het leven geroepen.

Ons koor zingt dus al bijna 50 jaar met veel plezier een zeer gevarieerd repertoire van pop tot klassiek en van musical tot jazz. Ook hebben wij een uitgebreid Kerstrepertoire. Wij doen regelmatig mee aan Korenfestivals en treden vaak op voor cliënten van verzorgings- en verpleegtehuizen, waarbij oude meezingnummers natuurlijk niet ontbreken.

Ons koor bestaat momenteel uit 30 vrouwen en wordt vakkundig geleid door Eric van Dalum als dirigent en Marie-Christine Goergen op de piano.

Middels deze site willen wij u en onze leden graag op de hoogte houden van het reilen en zeilen van ons gezellige dameskoor. Kijkt u eens rustig rond op onze site naar de foto’s en video's van onze optredens en denkt u - dat koor wil ik ook wel eens uitnodigen - neem dan contact op met onze pr-vrouw, Marja Gerkema:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij kan u informatie toesturen en verdere afspraken met u maken.
Voor bijeenkomsten van ouderen in het werkgebied Maassluis/Vlaardingen/Schiedam hebben wij zeer voordelige tarieven door sponsoring van het

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. 

Repetities

Wij reperteren op maandag
van 13:30 tot 15:00 uur
De Drukkerij
Dr. Kuyperkade 27C
3142 GC Maassluis


 
Logo

Secretariaat

Trudy Eijskoot
Telefoon: 010 - 592 0449
GSM: 06 - 53 407 992
secretaris@dameskoorflair.nl
 

Logo Fonds Schiedam

Dameskoor Flair is aangesloten bij:

LOVOK logo

Lettergrootte

Toegang tot het Ledenportaal

Uw privacy

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.